Trainer, coach en trainingsacteur in diverse simulaties

Auteursrecht: <a href='https://nl.123rf.com/profile_pixelsaway'>pixelsaway / 123RF Stockfoto</a>Sinds 2006 ben ik fulltime werkzaam als opleider en trainer. De laatste jaren steeds meer als allround opleider voor beginnend en medior leidinggevenden. Ook ben ik inzetbaar als (team)coach.

Thema’s zijn onder andere: persoonlijk leiderschap, resultaat gericht werken, invloed vergroten, feedback upwards, profileren, medewerkersgesprekken en ziekteverzuim.

Werkvormen: simulaties, persoonlijke casuïstiek, rollenspel en gamification.

Daarnaast werk ik soms als trainingsacteur.

In een coaching schakel ik regelmatig tussen coach en trainingsacteur: ik ben dan levend oefenmateriaal. Om tot blijvend resultaat te komen, is het heel normaal om nieuw gedrag in te repeteren.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.